Töltsd le az applikációnkat

Fantasztikus dolgok

Az eatvo-ról

Bemutatjuk Neked online bevásárlóközpontunkat, amely Magyarországon a leggyorsabban szállít élelmiszereket és háztartási felszereléseket.

2020 októberében kezdtük utunkat. Célunk nagyon egyszerű volt; megoldást nyújtunk arra az időre, pénzre és energiára, amelyet az emberek hajlamosak élelmiszer -vásárlásra pazarolni. Korábban sorban álltál a kasszánál, vagy órákat várhattál az élelmiszerek kiszállítására. Most az eatvo segítségével gondoskodunk arról, hogy néhány perc alatt egyenesen az otthonodba, kézhez kapd a megrendeléseidet. Az eatvo csapata napról napra növekszik, hogy vásárlók ezreit szolgálják ki, akik a legkényelmesebb módját választották mindennapos ételeik elkészítéséhez.

Az eatvo-nál megrendeléseidet közvetlenül a saját raktárainkból szállítjuk ki Neked, amelyek számos hűtőszekrényekkel, fagyasztókkal és polcrendszerekkel van ellátva. Minden nap friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, ezenkívül saját pékség részlegünkkel várjuk megrendeléseidet, hogy ropogós meleg pékárut biztosítsunk Neked!

Futáraink éjjel-nappal a raktároknál várnak, hogy pillanatok alatt össze tudják csomagolni a rendeléseiteket és a lehető leggyorsabban kézbesíteni tudják mindazt. Lépésről lépésre követheted őket. Folyamatos értesítéseket kapsz majd tőlünk amikor megrendelésedet fogadtunk, miközben összekészítjük, és amikor a bevásárlásod már úton van Feléd!

Küldetésünk

Magyarországon a hétköznapi bevásárlást egy még magasabb szintre emeljük a leggyorsabb kiszállítással. Kíméljük a mindennapi emberek idejét és energiáját azzal, hogy gondosan összekészítjük és házhoz visszük nekik azokat a termékeket, amelyekre bármikor szükségük lehet.

Célunk

Egy olyan jövő megteremtése, ahol minden alapvető szükségleteink percek alatt érkeznek az ajtónkhoz.